Au mai rămas doar câteva zile până la întâlnirea cu Gregory Porter! Tu ți-ai cumpărat bilet?

gregory porter

Mult așteptatul concert va avea loc săptămâna viitoare, în centrul municipiului. Organizatorii anunță două puncte fixe de vânzare a biletelor.

Joi, 4 august, de la ora 20.00, în Centrul Civic, reșițenii își dau întâlnire cu artistul internațional Gregory Porter și celebrele sale love songs (n.r. – cântece de dragoste), care l-au făcut pe acesta atât de iubit în toată lumea.

Biletele la concertul artistului care i-a cântat reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii la jubileu de platină pot fi cumpărate, începând din această săptămână, și fizic, nu doar online, cum s-a întâmplat până acum. Acestea au fost puse în vânzare la punctele deschise de organizatori în Centrul Civic și în Parcul Tricolorului din Govândari.

Programul de vânzare: zilnic, între orele 18.00 și 22.00. Se mai găsesc bilete, de asemenea, și online, pe site-ul iabliet.ro https://m.iabilet.ro/bilete-resita-concert-gregory-porter-72555/. Prețul unui bilet diferă în funcție de zona aleasă, între 63,57 lei și 158,93 lei – în zona Premium, unde biletul include consumație de 100 de lei.

puncte de vanzare porter