Nicolae Bănicioiu: „Nu sunt toți de vânzare! Mă surprinde că Mocioalcă mai e lângă Dragnea!”

untitled design set 970x90 px

Prim-vicepreședintele PRO România, fostul ministru PSD al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a confirmat astăzi, într-o conferință de presă, că liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, are ușa deschisă pentru a intra în partidul condus de Victor Ponta!

Liviu Dragnea nu mai dă niciun semn în ceea privește schimbarea lui Ion Mocioalcă de la șefia PSD Caraș-Severin, așa cum a garantat și continuă să o facă deputata Luminița Jivan, dar indiferent de situație e așteptat cu brațele deschise în PRO România, partidul nașului Victor Ponta și al atâtor foști colegi social-democrați. E și cazul lui Nicolae Bănicioiu, care și-ar dori o mișcare cât mai rapidă din partea unuia dintre semnatarii moțiunii anti-Dragnea. Nelu Mocioalcă e un fost coleg de-al meu din PSD. Și pe mine mă surprinde că mai e alături de Liviu Dragnea. Orice zi pe care o petrece alături de Dragnea în PSD e în defavoarea lui. Prin lipsa de reacție contribuie toți la dărâmarea stângii românești. La noi nu se pune problema să ne mai întoarcem vreodată în PSD. Nu sunt toți de vânzare, chiar dacă pe unii i-a mai cumpărat acum și i-a pus miniștri”, a afirmat Bănicioiu.

Prim-vicepreședintele PRO România recunoaște că discută cu Mocioalcă, dar spune că președintelui PSD Caraș-Severin nu i s-a propus vreun loc pe lista partidului la alegerile europarlamentare sau vreo altă funcție. În plus, mingea e la Mocioalcă, acesta fiind cel care alege în ce teren urmează să joace. „Am purtat discuții cu domnul Mocioalcă și mai port. Nu ne rugăm absolut de nimeni. Nu este singurul prieten pe care îl am în PSD. Am discutat politică în genreal, noi nu-l forțăm. De fapt, noi nu forțăm și nu așteptăm pe nimeni. Părerea mea e că nu este bine că a stat atât de mult și că stă lângă domnul Dragnea. E un parlamentar cu experiență și om orientat în treburile țării, ar fi trebuit să aibă o reacție mai clară și mai dură în acest moment în care în România se pregătește cea mai mare hoție din istorie, asta cu Fondul Suveran!”, a mai precizat fostul ministru al Sănătății.

Sorin Simescu, omul în jurul căruia se formează filiala județeană PRO România din Caraș-Severin, a lăsat de înțeles că tratativele pentru o eventuală astfel de mutare se vor purta la un alt nivel: „Vorbesc cu domnul Mocioalcă, dar nu despre acest subiect. Eu nu pot să-l invit pe domnul Mocioalcă în PRO România, dumnealui știe unde e sediul partidului, ușa e deschisă pentru dumnealui și pentru toată lumea”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/