Niciun constructor serios pentru reabilitarea a 15 kilometri de drum, în Caraş-Severin!

Reabilitarea tronsonului de drum ce leagă orașul Oravița de localitatea Nicolinț e tot mai departe de a se materializa în condițiile în care niciun ofertant nu dă dovadă de seriozitate în acest context!

Mai mulți primari din Caraș-Severin (Cărbunari, Ciuchici, Sasca Montană, Gârnic, Coronini, Oravița) i-au cerut deputatului Luminița Jivan ajutorul în privința reabilitării a 15 km de drum, întrucât starea deplorabilă a șoselei creează numai probleme comunităților pe care le conduc.

Cu problematica-n bagaj, Jivan a mers la Ministerul Transporturilor. În urma vizitelor efectuate de Răzvan Cuc în teritoriu, dar mai ales văzând cât de repede se mișcă lucrurile în privința covorului asfaltic de pe DN 57A, s-a hotărât scoaterea la licitație a proiectului. Numai că, Ministerul Transporturilor a luat decizia de a anula licitația, întrucât un singur ofertant s-a arătat interesat de execuția lucrării, însă nici acela capabil să răspundă anumitor clarificări care i s-au cerut.

În ciuda lipsei de interes din partea constructorilor, proiectul reabilitării celor 15 km de drum nu și-a găsit obștescul sfârșit, acesta urmând să fie repus pe sistemul electronic de achiziții publice. „Să sperăm că se vor prezenta constructori care să-și dorească să reabiliteze acest tronson de drum, drum care se prezintă cât se poate de rău și de impracticabil. Trebuie să rezolvăm situația”, a concluzionat șefa PSD Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro.