Nicio problemă pe drumurile naționale din Caraș-Severin! „Sunt în general destul de bune și pregătite pentru sezonul de iarnă”

drumuri nationale caras

Reparațiile necesare au fost efectuate la timp, pe parcursul anului, iar în momentul de față pe drumurile naționale se creionează deja planurile pentru sezonul rece. 

Asigurările vin din partea lui Ioan Boba, șeful Secției de Drumuri Naționale Caransebeș. Acesta spune că pe parcursul întregului an au fost efectuate lucrări de intervenție pe tronsoanele din Caraș-Severin.

„Lucrările de întreținere periodică (covoare asfaltice, straturi bituminoase foarte subțiri) sunt în grafic. Pe raza județului Caraș-Severin s-au finalizat lucrările de covor asfaltic pe Caransebeș-Sacu-limită de județ. De asemenea, pe DN57B, în zona Bozovici, s-au finalizat lucrările de covor asfaltic și sunt în curs de desfășurare lucrările de covoare asfaltice subțiri pe zona Bozovici spre Oravița, până la Crivina. De asemenea, au fost finalizate lucrările de covoare asfaltice subțiri pe DN 58B Reșița-Bocșa. Urmează pregătirea pentru sezonul rece, o campanie de întreținere curentă, care constă în mare parte în plombări gropi, acolo unde este cazul. Drumurile sunt în general destul de bune și pregătite pentru sezonul de iarnă.”, spune Ioan Boba.

La momentul acesta nu există drumuri cu probleme, pentru că intervențiile care au fost necesare s-au făcut în cursul anului, mai spune reprezentantul de la Drumuri Național. În același timp, și toaletarea este finalizată. „Se va mai face și pentru pregătirea de iarnă încă o campanie de toaletare. S-au semnat recent contracte subsecvente pentru cositul vegetației, urmând să se dea ordine de începere să se facă încă o cosire.”, mai spune Boba.

ioan baiu dn caransebes