Nouă firme cu experți din străinătate, interesate de cel mai sănătos proiect din Caraș-Severin!

Primii pași pentru ridicarea noului spital județean din Reșița vor fi îndrumați de experți din străinătate! Nouă firme mari de proiectare s-au arătat interesate să realizeze documentația pentru construirea celei mai importante unități medicale din Caraș-Severin.

În cazul celor mai multe proiecte de anvergură, cel mai greu pas este identificarea unor firme care să corespundă cerințelor, să se încadreze în preț și să se apuce de treabă. Din fericire, pentru realizarea primelor studii în privința construirii de la zero a unui spital în Reșița s-au înscris la licitație nouă firme mari de proiectare, cu experiență în domeniu, acesta fiind, de altfel, unul dintre criterii. Este vorba, mai exact, despre servicii de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții: „Construire Spital Județean de Urgență”.

Se pare că firmele care și-au depus ofertele până la data limită de 16 februarie au, la rândul lor, experți din alte state, cum ar fi Italia sau Finlanda, țări ale cărora dotări la capitolul sănătate depășesc cu mult România.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Urmează evaluarea firmelor înscrise, iar un posibil câștigător va fi anunțat în această vară.

CITEȘTE ȘI: Crina „demolează” spitalul județean! Popa și Dunca, acuzați că vorbesc prostii!

banner 970 x 250