Nici nu i-au simţit lipsa! PNL s-a refăcut imediat după dezertarea lui Borduz!

explo 1000x200

Organizația Fârliug a PNL are deja o nouă conducere interimară, dar şi-a fixat şi candidatul la poziţia de primar, precum şi lista completă pentru Consiliul Local!

Plecarea lui Borduz la PSD a fost dată deja uitării de organizaţia PNL Fârliug, care se consideră mai puternică după ce primarul ultimilor ani a ales trandafirii. Cel puțin așa au lăsat să se înțeleagă liberalii din comună! „Avem o organizaţie nouă, domnul Ioan Laieş este preşedinte interimar, avem adeziuni foarte multe de la vechi liberali, au venit la noi şi mulţi fârliugeni plecaţi la ALDE sau la alte partide, aşa că organizaţia a rămas una puternică şi reprezentativă”, a spus Marcel Vela la şedinţa de constituire a noii organizaţii, şedinţă la care a plouat cu adeziuni.

Noua conducere urmează să fie validată la şedinţa BPJ de astăzi şi-l va avea ca lider pe Dorel Marcovici, care va fi şi candidatul PNL pentru Primăria Fârliug. Fost viceprimar al comunei în anii ’70, revizor contabil la cooperaţie şi, apoi, un mic întreprinzător după Revoluţie, Dorel Marcovici s-a impus din nou în anul 2008 când a reuşit să acceseze cel mai mare proiect cu finanţare europeană pentru înfiinţarea unei sere model în comună. A lucrat, apoi, la Primăria Fârliug, ca ofiţer de stare civilă şi a rămas fidel grădinăritului, având una dintre cele mai frumoase şi productive sere şi astăzi, dar şi un şeptel de invidiat pentru această zonă.

Singurul care a lipsit de la întâlnirea cu liderul Marcel Vela şi biroul judeţean a fost actualul viceprimar, Cornel Negariu, care a evitat să fie văzut cu Vela, liberalii considerând că este posibil să plece alături de cel cu care a şi făcut echipă până acum, Ioan Borduz. Tocmai de aceea mai multe voci din comună au analizat posibilitatea ca PNL să îi retragă sprijinul politic… Legat de viitoarele alegeri, Borduz, cu PSD în spate, păstrează în continuare șanse mari să revină în fotoliul de edil-șef. Nu toată lumea fiind deranjată de condamnarea suferită de acesta pentru deturnare de fonduri europene. Și asta, pentru că nu ar fi băgat banii în propriul buzunar, ci pentru că ar fi făcut ceva tot în interesul comunei.

banner 970 x 250