Nica oferă Guvernului Ciolacu o sală la CJT pentru ședința în care aprobă noul stadion

alin nica in conferinta pe stadionul dan paltinisanu (1)
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a anunțat o posibilă ședință de guvern pentru joi, 25 aprilie, la Timișoara. Aceasta ar fi dedicată aprobării hotărârii pentru noul stadion al orașului. 

„Ședința de Guvern de la Timișoara are nevoie de sală. Deși a fost anunțată informal, contrar uzanțelor protocolare, de candidatul PSD la județ, printr-un comunicat de presă PSD, le pun la dispoziție Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara. Fiind o întâlnire electorală, mă așteptam să o organizeze la sediul PSD, dar din respect pentru instituția Guvernului României, le ofer un cadru adecvat”, a transmis președintele CJ Timiș Alin Nica, candidatul Dreptei Unite la conducerea CJT.

Potrivit lui Alin Nica, sala din Palatul Administrativ este pusă la dispoziția Guvernului la solicitarea prefectului de Timiș. „Există o cerere, iar noi am luat decizia să suspendăm lucrările de reamenajare a sălii multifuncționale pentru a putea răspunde pozitiv.”, a spus Nica.

Alin Nica se întreabă în continuare de ce Guvernul nu aprobă în această ședință ambele hotărâri necesare noii investiții: „În cadrul ședinței de Guvern se pare că va fi dată hotărârea pentru construirea noului stadion din Timișoara, dar nu și hotărârea de demolare. Care este scuza ridicolă? Că aparatul de specialitate al CJ Timiș nu trimite o solicitare în acest sens. Care este realitatea? Nu se dorește începerea demersurilor de demolare deoarece candidatul PSD se teme că pierde capitalul electoral.”

La ora publicării acestei știri, pe agenda publică de joi a prim-ministrului nu există evenimente publice programate.

CITEȘTE ȘI: PSD anunță o posibilă ședință de guvern la Timișoara pentru aprobarea noului stadion

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/