Nica, filat la Dubai? Liberalul spune că se teme pentru siguranța familiei lui și că i s-ar pregăti „ceva”

alin nica
untitled design set 970x90 px

Alin Nica, președintele PNL Timiș, acuză persoane din PSD, fără să nominalizeze pe cineva anume, că l-au filat la Dubai pentru a-l discredita din punct de vedere politic. Și cei de la AUR l-ar avea în vizor, aducând în spațiul public fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu ani, când Nica era primar la Dudeștii Noi.

„Mai multe voci m-au avertizat că mi se pregătește ceva. Nu am crezut că în mediul politic există chiar atâta aplecare în a discredita încât să plătești oameni să te urmărească unde mergi, peste tot, ce faci, firme de detectivi, filaj, mie mi se par chestiuni extreme. Adică nu mă consider eu chiar așa de important încât să fiu în centrul atenției și să fiu ținta numărul zero, dar bag de seamă că disperarea e așa de mare că PNL ar putea câștiga în 2024 și Primăria Timișoara, și consiliul județean încât nu precupețesc niciun efort de a discredita și de a crea o imagina asupra liderului și liderilor PNL, pentru că ținta nu sunt doar eu. Sincer, nu mă tem pentru viața mea, dar pentru siguranța familiei mele da, mă tem.”, a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș, cu privire la informațiile apărute în spațiul public cu privire la vizita sa în Dubai.

În aceeași cheie, Alin Nica mai spune și că îl va da în judecată pe deputatul AUR Titi Stoica după ce parlamentarul a postat pe Facebook un video care ar insinua că liberalul ar avea probleme penale. Faptele invocate în filmuleț datează de pe vremea când Alin Nica era primarul comunei Dudeștii Noi. Liberalul a explicat că e vorba despre vânzarea unor bălți folosite la desecare în Dudești, însă acele tranzacții au fost legale, susține Alin Nica, acestea fiind verificate atât de DNA, cât și de Parchet, respectiv Curtea de Conturi.

„Am aici cele 3 clasări pe această temă, venite de-a lungul timpului de la instituțiile de control. Am și voi avea o reacție la orice mizerie de acest gen, din viitor. Ceea ce văd din partea domnului Stoica este strict o acțiune populistă și o cățărare pe tensiunea care există în societate și pe dezamăgirea, de multe ori justificată, a oamenilor față de politicieni pentru a amplifica și mai mult această tensiune și pentru a destabiliza lucrurile în țară. Vedem terorismul politic și parlamentar pe care AUR îl practică (…). Îl voi da în judecată pe domnul deputat Titi Stoica să probeze în instanță ce dovezi are pentru aceste fapte de corupție, cum spune el: «clare ca lumina zilei» . Și atunci când face acuzații să aibă în spate și date concrete. (…) O să urmeze cu siguranță, că asta e lupta politică, mai multe mizerii.”, a spus Alin Nica.

Deputatul Titi Stoica a declarat că a preluat filmulețul postat pe Facebook de pe Internet.

„Este un video pe care l-am preluat, sunt mai multe dosare la DNA, dar tocmai din cauza faptului că în instanță nu se mișcă. Filmulețul nu e făcut de mine, e făcut de cei de acolo, cred că de viceprimarul de acolo, domnul Costic (n.r, Sergiu Costic). Să mă dea în judecată. E dreptul lui. Dacă așa crede că e normal, el are dreptul să meargă în instanță.”, a declarat Titi Stoica, deputat AUR de Timiș.

„Scopul este să o las mai moale cu realizările”

Liderul filialei PNL Timiș a mai precizat și că are informații de la oameni „de calitate” – pentru că „în politică nu sunt doar jigodii, interlopi ratați sau consumatori de droguri” – cu privire la ce îl așteaptă, însă a subliniat că este „imunizat”: „Mi-am pregătit familia pentru ce va urma. Am doi copii și vă mărturisesc că îmi este greu să le răspund atunci când ei se întreabă de ce tatăl lor este supus unui astfel de tratament, pentru că ei știu că intențiile mele sunt bune și curate”. 

Întrebat care ar fi motivele pentru care adversarii politici încearcă discreditarea lui, Alin Nica a răspuns: „Am primit amenințări, voalat, că pregătesc anumite chestiuni, nu știu de ce natură, în această toamnă. Scopul este să o las mai moale cu realizările, să le dau o șansă, să găsim  o formă de colaborare cu anumite personaje.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/