NEWS ALERT. Un mort, un încarcerat și alți trei răniți într-un accident pe DN 6!

smurd accident mortal

Elicopterul SMURD de pe Aeroportul Banatul din Caransebeș a fost solicitat să intervină la Topleț, pe DN 6, în urma unui grav accident rutier.

Potrivit primelor informații provenite de la ISU„Semenic”, două autoturisme au fost implicate în tragicul eveniment. În acestea se aflau cinci persoane, dintre care doi minori. „La sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost găsită decedată, în afara autoturismului, iar o alta era încarcerată. Au fost transportați la spital 2 adulți și 2 minori!”, informează reprezentantul ISU.

Salvatorii cărășeni au fost sprijiniți de Detașamentul de Pompieri Orșova ISU Mehedinți, la fața locului ajungând și 2 ambulanțe, dar și elicopterul SMURD Caransebeș.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

UPDATE, ora 16.00

„Accidentul rutier s-a soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor 4 persoane, dintre care 3 copii, autoturismul în care se aflau cele 5 persoane pătrunzând pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. Cele 4 persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, iar traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat pe un singur sens.”, au anunțat oficialii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

banner 970 x 250