Frunzăverde, candidatul PNL la CJ

Lovitură de teatru pe scena politică din Caraş-Severin. Pedelistul Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin va candida pentru încă un mandat din partea USL.

Sorin Frunzăverde şi-a dat mâna cu liberalii, lucru confirmat în urmă cu câteva minute şi de Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, dar şi de mai mulţi lideri ai partidului veniţi în această după-amiază la Reşiţa din Bucureşti.

UPDATE

Trecerea lui Frunzăverde la PNL a fost anunţată de Dan Radu Ruşanu, vicepreşedinte liberal la nivel naţional. „Considerăm că este un lucru foarte bun şi pentru filiala PNL Caraş-Severin, pentru că ceastă filială va avea doi reprezentanţi în Biroul Central al partidului, domnul Marcel Vela fiind deja de la congresul din 2009. Domnul Frunzăverde este un om care şi-a dovedit competenţa de-a lungul timpului, are o experienţă politică deosebită, dar în primul rând este un om de dreapta. Domnul Frunzăverde vine să întărească echipa de dreapta din România. Considerăm că dreapta din România se va întări prin aderarea domnului Frunzăverde la PNL”, a spus vicele PNL.

Anunţat în urmă cu câteva zile drept candidat al USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, a ţinut să precizeze că îşi doreşte un nou mandat de primar al Caransebeşului. „ Domnul Frunzăverde va candida din partea PNL în cadrul USL-ului pentru pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a precizat Vela.

 

Vom reveni cu amănunte!