NEWS ALERT! Se interzic vizitele la Spitalul Județean Timișoara

Suspiciunile de coronavirus duc la măsuri de precauție ce se iau în aceste zile în spitalele din Banat. La Timișoara de exemplu se interzic vizitele în Spitalul Județean.

Având în vedere contextul crizei provocate de coronavirus, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” Timișoara a luat decizia de a interzice vizitele pe toate secțiile unității sanitare începând de astăzi, 26 februarie 2020, ora 12:00.

Cu toate astea consultațiile în regim de ambulator și spitalizările de zi se desfășoară după programul normal.

Facem apel la toți cetățenii să respecte măsurile impuse, acestea fiind luate în vederea protecției atât a pacienților internați în Spitalul Județean cât și a cadrelor medicale, care își desfășoară aici activitatea. Totodată, sfătuim cetățenii să respecte recomandările Ministerului Sănătății cu privire la virusul Covid-19, pentru a minimaliza riscul de infectare cu coronavirus”, informează conducerea unității medicale.

Totodată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara au fost expuse informații cu privire la simptomele ce pot apărea în cazul contactării virusului, dar și instrucțiunile dispuse de Direcția de Sănătate Publică Timiș.

FOTO: banatulazi.ro

tmc 640