NEWS ALERT. Răfuieli mafiote în centrul Caransebeșului! S-au lovit cu rozetele!

Mai multe persoane au fost ridicate de mascați, iar acum se cotrobăie în autoturismele cu care au venit la încăierare! S-au folosit în timpul răfuielii obiecte contondente, iar unii martori vorbesc chiar despre săbii și macete!

O bătaie de o violență extremă, care a avut loc în această după-amiază, între două grupări interlope rivale, i-a șocat și terorizat pe clienții teraselor din zona centrală a orașului! Conflictul datează din iarnă, când între indivizii respectivi s-au schimbat amenințări cu moartea, chiar în spațiul public, prin intermediul rețelelor de socializare. Martorii prezenți la încăierare au văzut cum mai mulți indivizi cu rozete pe mâini au sărit la rivalii pe care i-au întâlnit la una din terase. Faptul că au venit pregătiți de răfuială confirmă faptul că și-au urmărit victimele, că totul a fost premeditat. Printre protagoniști ar fi și frații Moraru, din Glimboca, personaje cunoscute oamenilor legii. În total, cinci scandalagii au fost conduși la Poliție, unde se va deschide un dosar pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și, eventual, pentru loviri și alte violențe. Asta dacă interlopii vor depune plângeri.

Conflictul e o continuare a evenimentelor din decembrie anul trecut. Atunci, în a doua zi de Crăciun, polițiștii din Oțelu Roșu au efectuat trei percheziții în localitatea Glimboca, la domiciliul unui bărbat de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Bărbatul în cauză era bănuit că împreună cu alte persoane ar fi adresat amenințări cu acte de violență telefonic și prin postarea unor clipuri video pe o rețea de socializare, unor bărbați din Oțelu Roșu și Caransebeș, după cum a transmis IPJ Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Informații pe surse susțin că doi protagoniști ai bătăii vor fi reținuți pe bază de ordonanță a Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș pentru 24 de ore.

UPDATE:

Poliția Municipiului Caransebeș a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 5 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani, implicați în altercația din Centrul Municipiului Caransebeș.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea dispunerii măsurilor legale.