NEWS ALERT. Ponta rupe PSD-ul în Caraș-Severin! Prezență numeroasă la Oțelu Roșu, la întâlnirea cu liderul PRO România!

Victor Ponta s-a oprit astăzi, pe Valea Bistrei, în drumul său spre Alba Iulia și a pus la punct ultimele detalii legate de iminenta migrare a numeroși social-democrați către PRO România! Intrat în dizgrația lui Liviu Dragnea, Ion Mocioalcă e principala țintă a fostului premier!

Președintele PSD Caraș-Severin n-a dat niciodată de înțeles că ar accepta propunerea lui Victor Ponta, aceea de a deveni secretar general al PRO România și de a ocupa al doilea loc eligibil pe lista partidului la alegerile europarlamentare de anul viitor, după Corina Crețu, dar Ponta și prim-vicepreședintele Nicolae Bănicioiu au confirmat că și-l doresc alături și că au purtat discuții. De la întâlnirea de astăzi, de la Oțelu Roșu, n-a transpirat mare lucru, dar e clar că acest subiect nu putea fi evitat. Lucru valabil și pentru deputatul Spânu.

Gazda întâlnirii a fost primarul Luca Mălăiescu, primul social-democrat cărășean care a dat cărțile pe față. Și nu azi, ci cu destul timp în urmă. „Nu se pune problema ca eu să plec din PSD, să trec la PRO România. Deocamdată! Am un mandat de dus la capăt. Repet ce am spus și cu alte ocazii, în PSD sunt anumite lucruri care nu funcționează cum ar trebui, cum mi-aș dori și dacă nu se vor rezolva, atunci cu siguranță voi candida pentru un nou mandat de primar din partea altui partid. Din partea PRO România! Rămân pe aceeași linie. Mă bucur și mă simt onorat de faptul că Victor Ponta mă curtează, este un om pe care îl apreciez, dar deocamdată poziția mea e clară, nu plec niciunde pentru că mi-aș pierde mandatul”, a declarat Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

La întâlnirea cu Ponta și Bănicioiu de la Oțelu Roșu au fost prezenți alți 12 edili-șefi din Caraș-Severin, un semn evident că filiala județeană PSD se destramă.