NEWS ALERT. Poliția, în alertă! Hackerii le golesc conturile gugulanilor care folosesc cardurile la bancomatul de la Kaufland!

explo 1000x200

Mai mulți caransebeșeni au rămas fără niciun leu în cont după ce au retras sume de bani de la un bancomat aflat la magazinul Kaufland!

Surse deocamdată neoficiale au confirmat pentru expressdebanat.ro că la Poliția municipiului Caransebeș s-au prezentat până în momentul de față cinci persoane. Trei, în cursul zilei de ieri, iar alte două, astăzi. Au reclamat faptul că s-au trezit cu conturile goale după ce au folosit cardurile bancare pentru retragere de numerar la bancomatul de la Kaufland. Sumele de bani cu care au fost păgubite se cifrează între 2.000 și 6.000 de lei.

Cel mai probabil, hackerii au montat un dispozitiv la bancomatul respectiv prin care au reușit să citească datele cardurilor și astfel le-au putut folosi în tranzacții electronice. Aceleași surse susțin că au fost folosite prin intermediul mai multor site-uri din Statele Unite ale Americii, inclusiv pe site-uri de pariuri sportive.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!