NEWS ALERT. Plantație de cannabis în pădure, la Domașnea! Au fost ridicate peste 150 de kilograme de „iarbă”!

droguri domasnea

Plante de cannabis de 2 metri, peste 50 de kilograme de muguri de cannabis, 5 grame de substanță susceptibilă a fi cocaină, instalații de irigare și fertilizatori au descoperit oamenii legii într-o zonă împădurită din comuna cărășeană!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în județul Caraș-Severin, la adresele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Este vorba despre Ștefan Gabriel Lungu și Dumitru Rădoi, care au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, iar astăzi arestați pentru o perioadă de 30 de zile.

plantatie cannabis domasnea

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate o cultură outdoor formată din 97 de plante de cannabis, în diferite stadii de vegetație, cu înălțimi cuprinse între 1 și 2 m, în cantitate totală de peste 150 de kilograme de masă verde brută, peste 50 de kilograme de muguri de cannabis, masă verde uscată, 5 grame de substanță pulverulentă, susceptibilă a fi cocaină, un aparat de vidare a pungilor, un generator de curent cu suflantă cu aer cald, o instalație de irigare, pompă de stropit plante, 4 telefoane mobile, 1 grinder și 3 cântare de precizie. Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi înființat și întreținut o cultură de cannabis, în vederea comercializării en-gross către diferite persoane.”, informează DIICOT Caraș-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100

domasnea droguri

Semințele de cannabis ar fi fost procurate din Spania și cultivate într-o zonă greu accesibilă și izolată, înconjurată de pădure, din comuna Domașnea, loc unde și-ar fi amenajat diferite instalații de irigare prin picurare, folosind inclusiv fertilizatori pentru dezvoltarea rapidă a plantelor. După recoltare, plantele ar fi fost prelucrate și pregătite pentru distribuție într-o anexă situată în apropierea plantației outdoor, urmând a fi distribuite în Caraș-Severin, Timiș și Gorj, fie în mod direct, fie prin intermediari.

droguri domasnea2

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/