NEWS ALERT. Percheziții în Caraș-Severin! Se caută arme de foc! [UPDATE]

explo 1000x200

Polițiștii și mascații au descins în această dimineață în cinci locații de pe raza județului Caraș-Severin, la persoane despre care au informații că dețin ilegal și fac trafic cu arme de foc!

Locațiile vizate de oamenii legii se află în Oravița, Ciudanovița, Vrăniuț și Berzasca. La acțiune participă polițiști din Oravița și o echipă SAS.

“La această oră, polițiștii sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviața efectuează cinci percheziții domiciliare în Oravița și localitățile învecinate”, ne-a declarat procurorul George Bucurică. Polițiștii se pare că verifică deținători de arme și armament despre care ar avea informații că nu respectă prevederile legale.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157671218090235″]

 

UPDATE ora 15.30

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii orașului Oravița au efectuat 5 percheziţii pe raza localităților Oravița, Ciudanovița, Vrăniuț și Berzasca, la locuinţele unor persoane bănuite că dețin ilegal arme. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat un revolver, 37 de cartușe cu glonț pentru pistol, 1 kg de bile metalice tip alice, un tub metalic tip matriță pentru cartușe artizanale, 15 cartușe, capse tip cartuș, componente de muniție pentru arma de vânătoare, dar și la un yaht înmatriculat în Franța care era ancorat la o pensiune din localitatea Berzasca. Pe numele a două persoane de 40, repectiv 66 de ani, din Oravița, s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților. La activităţi au participat poliţiştii orașului Oravița și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

banner 970 x 250