Avocatul-inculpat Teofil Drugărin, judecat pentru inducerea în eroare a organelor judiciare! A încercat discreditarea procurorului Bucurică!

explo 1000x200

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Drugărin, avocat în cadrul Baroului Bucureşti!

 

Judecat pentru hărțuirea procurorului care i-a băgat fiul în pușcărie, avocatul Drugărin se vede nevoit să răspundă din nou în fața legii. De data asta pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: În perioada 2010-2015, inculpatul Teofil Drugărin, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, a depus în continuarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale mai multe plângeri penale împotriva persoanei vătămate, deşi cunoştea că faptele reclamate sunt nereale. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curţii de apel Timişoara.

Drugărin a formulat mai multe plângeri penale împotriva procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, George Bucurică, în care a prezentat aspecte nereale. Mai mult decât atât, unele plângeri erau înaintate în numele altor persoane, fără ca acestea să aibă habar. În momentul de față se află în curs de soluționare la Curtea de Apel Timișoara dosarul în care Drugărin e judecat pentru hărțuirea procurorului. În acest dosar, instanța a dispus expertizarea psihiatrică a avocatului, rezultatele arătând că Drugărin are unele probleme, dar că a avut discernământ în toată perioada în care l-a terorizat pe procurorul Bucurică.