VIDEO Pensionarul care a cerut să fie eutanasiat ameninţă că-şi dă foc în faţa tribunalului!

UPDATE, ora 11.15

Ioan Pohaci a fost transportat cu ambulanţa la spital

La insistenţele familiei, Ioan Pohaci a renunţat să-şi dea foc în faţa Tribunalului Caraş-Severin, aşa cum a ameninţat la primele ore ale dimineţii. Bărbatul, bolnav de hepatită, s-a simţit tot mai rău şi a fost nevoit să sune la Ambulanţă. “Vă rog să trimiteţi o salvare, tremur, abia mă mai ţin pe picioare şi văd totul albastru în jur”, i-a spus Pohaci dispecerului de la 112. După ce a fost consultat în ambulanţă, chiar în faţa Tribunalului, Ioan Pohaci a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa.


Astăzi, ora 10.00 Pensionarul Ioan Pohaci a venit la Tribunal

Ioan Pohaci, bărbatul din Bocşa care se află în litigiu cu Casa Judeţeană de Pensii a venit în această dimineaţă la Tribunalul Caraş-Severin pentru a afla sentinţa magistraţilor cărăşeni. Nemulţumit de faptul că cererea i-a fost respinsă, bărbatul bolnav de hepatită a ieşit în faţa tribunalului şi ameninţă că-şi dă foc.

Pensionarul Ioan Pohaci luptă cu șefii Casei de Pensii pentru că aceștia au refuzat să îi schimbe tipul de pensie din cea de boală, într-una de vârstă. Asta, în ciuda faptului că alții colegi de-ai săi au reușit să își modifice încadrarea. Pensionarul susține că are grupa de muncă necesară necesară cerințelor sale. Bătrânul chiar le-a cerut magistraților cărășeni să îl eutanasieze, în cazul în care nu îl pot ajuta să câștige bani în plus la venitul său lunar.