NEWS ALERT. Nelu Popa: „Mă gândesc să-mi dau demisia!” [VIDEO]

Primarul Reșiței a ținut în această dimineață o conferință de presa și a spus că dacă se vrea iar sistemul partidului unic în România, atunci să fie PSD peste tot!

Nelu Popa a declarat că se gândește să demisioneze din funcția de primar al Reșiței! Reacția edilului vine ca urmare a votului împotriva unor proiecte inițiate de el dat de consilierii locali PSD, dar mai ales ca urmare a ceea ce s-a întâmplat aseară, când cărășeanul ajuns în fruntea guvernului, Sorin Grindeanu, a legalizat practic hoția și jaful la drumul mare din avuția statului.

Până la o decizie radicală, primarul Reşiţei intenționează să intre în grevă, formă de protest pe care le-o va propune și altor primari din Caraș-Severin. Cel mai probabil, primarilor liberali!

Primarul Ioan Popa a mai spus, în cadrul conferinţei de miercuri dimineaţa, că „există şi varianta demisiei la un moment dat!”. Ioan Popa spune că s-a consultat cu colegii liberali cu privire la o posibilă demisie care să ducă la organizarea de alegeri locale anticipate, tocmai pentru a sabota modul în care PSD înţelege să accepte că există şi opoziţie şi că vremea partidului unic a cam trecut pentru români.

„Am avut o discuţie cu colegii mei despre posibilitatea ca noi să generăm alegeri locale (n.r. anticipate). Deci ne dăm demisia în bloc şi lumea să hotărască: dacă vrea numai un partid pe eşichierul politic, atunci să-l alegem pe acela şi cu asta, basta! Mergem acasă!”, a declarat Ioan Popa. Acesta a mai spus că liberalii analizează şi posibilitatea ca toţi parlamentarii din opoziţie să demisioneze din Parlament. „Sigur, în mod matematic, ca pe tabla de şah, vin supleanţii de pe liste şi, dacă aceştia nu vor, intră cei de pe listele celorlalte partide… Păi atunci hai să facem un Parlament 100% PSD-ALDE! Şi gata!”, a mai declarat Popa.