NEWS ALERT. Medicii Truică și Robeci, în arest pentru corupție!

Eliberarea certificatelor false de vaccinare a dus la reținea pentru 24 de ore a doi medici și mai mulți asistenți medicali din Caraș-Severin.

Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție, sub coordonarea procurorului de caz, au descins în această dimineață la centrul de vaccinare din Bocșa. Aveau informații că aici se eliberează în fals, contra cost, adeverințe de vaccinare fără ca serul să fie administrat, pentru ca ulterior persoanele respective să obțină certificatele verzi care permit călătoriile peste tot în lume. Potrivit unor informații deocamdată neoficiale, sute de persoane au dat mită pentru a primi dovada vaccinării, deși nu au făcut injecția.

Nouă persoane, medici și asistenți medicali, au fost conduse la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, la audieri! Puși în fața unor probe indubitabile, cei mai mulți dintre suspecți ar fi recunoscut faptele. Nu și medicul Adrian Truică, fostul șef al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, care a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta este trimis în judecată în prezent într-un alt dosar, de șantaj. În Arestul IPJ Caraș-Severin a ajuns, printre alții, și medicul bocșean Adrian Robeci.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/