NEWS ALERT. Mascații au descins pentru dezarmarea falșilor vânători, care ucid cu arma pusă în mână pe șpagă!

Ofițerii DIICOT au oprit astăzi, la Caransebeș, un examen pentru obținerea permisului de portarmă, dar au trecut și pragul Serviciului Arme al Poliției din Caraș-Severin! E vizat un posibil grup infracțional care înarmează pe bază de șpagă!

Pe domeniile de vânătoare din Caraș-Severin s-a murit în ultimii ani și au fost o mulțime de oameni mutilați pe viață din cauza unor accidente. Cel mai recent, zilele trecute, la Ramna, unde un bărbat a fost desfigurat, a rămas fără maxilar, fără limbă, mai ceva ca în filmele de groază. Aproape orice interlop sau politician își descarcă astăzi armele în pădurile județului. Cei mai mulți n-au nicio treabă cu vânătoarea, n-au niciun respect pentru animalele sălbatice, ci pur și simplu își satisfac poftele nebune de-a mirosi sânge proaspăt. După beții crunte! Alții s-au apucat de vânătoare pentru că în pădure nu-i interceptează organele de cercetare penală. Cu alte cuvinte, puțini vânători, mulți nenorociți! Astăzi, DIICOT-ul a desfășurat o amplă acțiune în care sunt vizate și persoanele care pun arma aproape în mâna oricui.

Înainte de a-și începe concret activitatea la Poligonul de tragere din zona de agrement Teiuș, omul de afaceri Ioan Pop a fost călcat de mascați, chiar în preajma examenului pentru permisul de portarmă organizat într-o sală a muzeului din municipiu. După acest examen, Ioan Pop ar fi trebuit să efectueze astăzi după-amiază o tragere în poligonul realizat pe proprietatea sa personală. Ioan Pop este fost șef în Jandarmeria Caraș-Severin, de unde a trecut la pensie. Gurile rele spun că în urma unui accident la vânătoare, unde ar fi împușcat accidental un vânător. A fost consilier local din partea PNL până în luna februarie a acestui an, când, din cauza faptului că a susținut PSD la un proiect de hotărâre, a fost exclus imediat din Partidul Național Liberal, pierzându-și mandatul de consilier. Cu mascații DIICOT la poartă, Popa a refuzat să dea vreo explicație în fața presei. Reprezentanții DIICOT au fost în același timp și la Serviciul Arme din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin. Deocamdată, nicio informație oficială, astfel că toată lumea se bucură de prezunția de nevinovăție!

UPDATE, ora 14.50

Alina Boeru, reprezentantul IPJ Caraș-Severin, a confirmat pentru expressdebanat.ro că procurorul și ofițerii DIICOT sunt în instituție: „Vă pot confirma deocamdată doar faptul că se fac verificării DIICOT în cadrul IPJ Caraș-Severin”.