NEWS ALERT. Incendiu de proporții la Reșița! Zeci de localnici au fost evacuați! [VIDEO]

Adevărată desfășurare de forțe, în această după-amiază, la Reșița! Un apartament situat la ultimele etaje ale unui bloc turn a luat foc, iar autoritățile au decis să evacueze întreaga clădire.

Un nou apartament din Reșița arde ca o torță, la doar o săptămână după ce o altă locuință, situată pe Aleea Romaniței, a fost distrusă de flăcări. De această dată, este vorba despre un apartament situat pe B-dul Republicii, blocul A2. „Intervin 6 autospeciale: două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, două autospeciale de primă intervenție și comandă, un SMURD”, transmite Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Nu au fost găsite până acum persoane rănite, dar se acționează pentru evacuarea întregului bloc. Potrivit primelor informații, și din apartamentul cuprins de flăcări a fost evacuată o persoană conștientă.

Fumul gros și temperatura extrem de ridicată, dar și înălțimea mare la care s-a produs incendiul au îngreunat intervenția pompierilor. La momentul sosirii echipajelor de pompieri, flăcările cuprinseseră două încăperi ale locuinței și exista riscul ca acestea să ajungă și la ultimul etaj.

Cauza incendiului este deocamdată necunoscută.

UPDATE, ora 15.50

Pompierii anunță că a fost distrus în întregime mobilierul dintr-o cameră, hol și baie. Cauza probabilă a incendiului de pe Republicii este un scurtcircuit.

tmc 640