[UPDATE] NEWS ALERT. Incendiu cu repetiție pe Aleea Romaniței din Reșița! [FOTO]

promovare online Timisoara Casa Auto

Adevărată desfășurare de forțe la primele ore ale dimineții pe Aleea Romaniței din Reșița. Un apartament a fost cuprins de flăcări și ardea ca o torță, același apartament care, sâmbătă dimineață, a fost afectat de un alt incendiu.

Mai multe mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD și Poliție s-au adunat de urgență, în jurul orei 4.30, pe Aleea Romaniței. Un apartament aflat la etajul 3 ardea cu flăcări puternice. Fumul gros a îngreunat intervenția pompierilor, dar a creat neplăceri și vecinilor de pe scară. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri cu ajutorul autospecialei dotată cu scară pentru înălțimi mari. Oamenii au fost scoși pe geamul unui alt apartament și predați medicilor de pe ambulanțele aflate în fața blocului.

Intervenția a durat mai bine de 2 ore. Flăcările au fost alimentate de o mulțime de gunoaie care erau depozitate inclusiv în balconul apartamentului. Vecinii spun că bărbatul are probleme cu alcoolul.

promovare banner maxagro

Intervenția din această dimineață s-a desfășurat și sâmbătă, în jurul orei 10.50, atunci când în același apartament luase foc, potrivit cercetărilor, un prosop aflat deasupra aragazului. Flăcările s-au extins și atunci, însă intervenția promptă a pompierilor a oprit incendiul doar la nivelul bucătăriei. Bărbatul aflat în interior nu a pățit nimic.

Nu se știe deocamdată dacă incendiul din această dimineață i-a fost fatal proprietarului sau acesta a scăpat teafăr și de această dată. Potrivit martorilor, omul este de negăsit.

UPDATE, ora 7.30

Potrivit informațiilor transmise de pompierii cărășeni, proprietarul apartamentului a fost găsit decedat. „Incendiul se manifesta violent în bucătărie și una din camerele apartamentului. Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat, intoxicat cu monoxid de carbon, în cea de-a doua cameră. Au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscării, deoarece incendiul a degajat mult fum care a pătruns și în casa scării. Din persoanele evacuate, 3 au fost transportate la spital, iar uneia i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, deoarece au suferit atacuri de panică”, anunță Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Incendiul a fost stins în jurul orei 05.30, dar forțele profesioniste de intervenție se află încă la fața locului pentru cercetarea cauzei incendiului și pentru a se asigura că nu se va reaprinde, pentru că în apartament sunt depozitate multe deșeuri, mai spun reprezentanții pompierilor cărășeni.

publicitate tmc 640