Ionuț Popovici a trecut deja pe la secția de votare: „Am votat pentru că iubesc România”

untitled design set 970x90 px

Liderul PMP Caraș-Severin a fost unul dintre cei mai harnici politicieni din județ, prezentându-se la urne la ora 9.00. Ionuț Popovici spune că a votat, în principal, din dragoste pentru țară.

Unul dintre primii politicieni cărășeni care au trecut pe la urnele de votare în această dimineață este Ionuț Popovici. Președintele PMP Caraș-Severin spune că nu a ratat niciun scrutin, așa că nu putea lipsi nici astăzi. „De când am împlinit 18 ani, nu am lipsit de la niciun tur de scrutin, întotdeauna am votat. Astăzi am votat pentru viitorul generațiilor care urmează, am votat pentru justiție și evident am votat pentru că trebuie să fim uniți în Europa. Și ce cred că e cel mai important – am votat pentru că iubesc România”.

CITEȘTE ȘI: Start vot! Aproape 900.000 de bănățeni sunt așteptați la urne

În ceea ce privește campania electorală pentru alegerile europarlamentare, pe care mulți au considerat-o una dintre cele mai îndârjite, Ionuț Popovici spune că a fost totuși o bătălie firească. „A fost o campanie liniștită, o campanie încadrată în parametri normali, dacă putem să spunem așa. Dar efectul partidelor politice îl vom vedea deseară, după închiderea urnelor”.