NEWS ALERT! Focuri de armă la Frontiera Naidăș!

promovare online Timisoara Casa Auto

Migrant sârb oprit cu focuri de armă în Frontiera Naidăș. Poliția a fost nevoită să acționeze în forță după ce omul a încercat încă o dată să fugă de lege.

Un cetățean sârb, urmărit internațional, a fost depistat noaptea trecută la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș din Caraș-Severin. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Serbia, încerca să intre în țara noastră, fiind pasager într-un autoturism. La verificarea actelor, polițiștii au descoperit că omul este urmărit în vederea arestării pentru faptul că făcea parte dintr-o reţea de migraţie ilegală, alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 26 iulie.

Bărbatul a observat că polițiștii au descoperit trecutul său infracțional, așa că a rupt-o la fugă. Polițista de frontieră care l-a legitimat a încercat să îl oprească, însă fără succes. Așa că a scos pistolul din dotare și a tras un foc de armă în plan vertical, în semn de avertisment. A fost singura metodă prin care bărbatul a putut fi prins. Acesta a fost imobilizat și încătușat cu ajutorul altor doi oameni ai legii.

promovare banner maxagro

Cetățeanul sârb a ajuns pe mâinile polițiștilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

publicitate tmc 640