NEWS ALERT. „Dosarul Sinagoga”, clasat de Parchet! Primarul Borcean, declarat nevinovat!

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș a concluzionat în urma cercetării penale că Felix Borcean nu a încălcat legea atunci când a dispus amenajarea curții Sinagogii cu bani din bugetul public!

După ce a câștigat încă un mandat de primar, Borcean primește încă o veste bună. „Dosarul Sinagoga” a fost închis de către reprezentantul Ministerului Public cu soluția de clasare. Primarul municipiului Caransebeș a fost cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș pentru instigare la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual, alături de alți funcționari din Primărie. În ciuda stării de fapt prezentate inițial de către Parchet și a dezvăluirilor și acuzațiilor lansate în spațiul public, nimeni nu se face vinovat de nimic în dosarul respectiv. Clasarea dosarului e valabilă și pentru Gheorghe Ștefan, fostul șef al Serviciului Public de Întreținere și Reparare din cadrul administrației locale, cercetat pentru abuz în serviciu și fals intelectual în formă continuată. Totodată și pentru adjunctul Vasile Megan, acuzat de complicitate la cele două infracțiuni reținute în sarcina lui Ștefan.

„Este o soluție temeinică și legală referitoare la clientul meu. Mă bucură această soluție, am crezut încă de la început în nevinovăția lui și pentru domnul Ștefan viața va merge de acum înainte fără alte probleme juridice, fiind un tânăr pensionar. Soluția nu e definitivă, poate fi atacată de către partea civilă în termen de 20 de zile, dar admiterea unei astfel de plângeri nu cred să aibă sorți de izbândă”, a comentat avocatul Cosmin Bolosin.

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL. Primarul Borcean și alți șase inculpați, pentru pavelele de pe Libertății mutate ilegal în curtea Sinagogii!