NEWS ALERT. Chisăliță și-a dat demisia!

Secretarul general interimar al PSD Caraș-Severin a demisionat în această seară din funcție, imediat după ce a discutat cu Marcel Ciolacu!

Liderii social-democrați din Caraș-Severin au plecat de urgență la București pentru a discuta cu conducerea centrală a partidului despre situația complicată în care se află cei mai importanți membri PSD din județ. Cu toții sunt suspecți într-un dosar DIICOT – DGA privind în primul rând numirile pe funcții de conducere în instituțiile de stat din Caraș-Severin. Deși nimeni n-a cerut, iar în filiala cărășeană sunt numai semnale de solidaritate până acum, în această seară s-a lăsat și cu o demisie importantă.

„E adevărat, am demisionat din funcția de secretar general al PSD Caraș-Severin. Am considerat că e mult mai bine pentru partid ca în această perioadă, când trebuie să ne organizăm foarte bine pentru alegerile locale și, imediat, pentru cele parlamentare, această funcție să fie ocupată de cineva care nu are alte probleme pe cap, de cineva care se poate dedica total partidului. A apărut acest dosar, nu cred că e ceva de incriminat sau nelegal în deciziile politice care s-au luat, nu cred că s-a procedat altfel decât la alte partide, dar până se va finaliza această anchetă am preferat să las această funcție importantă altcuiva. PSD Caraș-Severin are destui oameni valoroși, care pot organiza foarte bine lucrurile pentru a obține rezultate foarte bune la aceste alegeri”, a spus Ionuț Chisăliță pentru expressdebanat.ro.

O altă demisie din PSD a fost înregistrată ieri. De data asta, este vorba despre o plecare din partid. Răzvan Simulescu, vicepreședinte PSD Reșița, a ales să renunțe la politică. 

tmc 640