NEWS ALERT. „Chirurgul” Dunca, oprit înainte să taie milioanele trimise de Uniunea Europeană pentru însănătoșirea Spitalului Județean!

Romeo Dunca le-a consumat, se pare, și ultimele doze de răbdare colegilor săi din PNL, care, sătui să vadă cum partidul se prăbușește din cauza acțiunilor și comportamentului șefului Consiliului Județean, au hotărât să nu-l mai lase de capul lui!

Patru medici, consilieri județeni, doi dintre ei membri PNL, au fost puși astăzi în postura ingrată de a vota proiectul de hotărâre privind renunțarea la banii europeni obținuți de administrația județeană în mandatul președintelui Silviu Hurduzeu pentru reabilitarea termică a Spitalului Județean. Mai exact, a celor trei staționare. Degeaba i-au explicat medicii din Consiliul Județean, în zadar i-a detaliat situația sistemului sanitar cărășean deputatul Jaro Marșalic, fără de folos toate eforturile voluntarilor care schimbă aspectul Staționarului 3. Președintele Consiliului Județean a inițiat proiecte de hotărâre prin care să se returneze banii europeni obținuți prin ADR Vest și să nu se mai execute nicio lucrare de modernizare la cele trei unități spitalicești. Vocile critice nu au întârziat să se facă auzite.

Astăzi chiar consilierii județeni PNL s-au întâlnit în regim de urgență, înainte de ședința Consiliului Județean, și i-au spus președintelui Dunca să înceteze cu astfel de acțiuni lipsite de orice fundament. I-au cerut să evite situațiile penibile și care îngroapă și mai mult PNL și, în consecință, să-și retragă proiectele de pe ordinea de zi. Nu de alta, dar altfel ei vor vota împotrivă! Romeo Dunca n-a avut încotro și, în startul ședinței, a anunțat că-și retrage inițiativele legate de spital. Deocamdată! E nevoie de „niște lămuriri tehnice”, după cum a motivat președintele CJ. Cu alte cuvinte, Dunca nu renunță.

leader board 728 x 90 px