NEWS ALERT. Bărbatul dispărut în zona Lacului Secu a fost găsit după o săptămână

Bărbatul de 55 de ani a fost găsit astăzi, după mai bine de o săptămână de la dispariție. Trupul său a fost descoperit în același loc în care fusese văzut ultima dată, în 31 august.

Andrei Daniel Iosif, bărbatul dat dispărut sâmbătă, 31 august, în jurul orei 14.00, a fost găsit astăzi la doar câțiva metri distanță de locul unde se afla săptămâna trecută împreună cu doi prieteni, la un grătar.

„Am găsit persoana. Din cercetările de până acum, se confirmă că este vorba despre bărbatul dispărut în 31 august. Colegii noștri de la ISU au fost sesizați de către cetățeni și au scos la mal corpul acelui bărbat. Urmează să se efectueze necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului. Pe trupul său nu au fost găsite urme de violență”, ne-a transmis comisar-șef Dinu Nicorici din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Trupul a fost recunoscut deja de familie. Pe parcursul întregii săptămâni, pompierii militari cărășeni, ajutați câteva zile și de scafandrii din Mehedinți, l-au căutat pe bărbatul dispărut în zona Lacului Secu, însă fără succes.

UPDATE, ora 20.55

Familia bărbatului infirmă faptul că trupul acestuia ar fi fost recunoscut până acum de vreunul dintre membri. Potrivit cumnatei acestuia, autoritățile au anunțat familia cu privire la descoperirea sa.