NEWS ALERT. Accident spectaculos în fața Poliției cărășene!

Intersecția de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin este locul unde se produc accidente destul de des. Din fericire, puține dintre ele sunt soldate cu victime. Un astfel de incident s-a produs, în urmă cu puțin timp, în aceeași intersecție din Reșița!

După ce seara trecută doi tineri au plonjat cu mașina de pe pasajul de la Nera, în această după-amiază, în jurul orei 17.30, un alt accident s-a petrecut chiar la semaforul de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin. Un autoturism care venea dinspre Moroasa nu a acordat prioritate mașinilor care circulau dinspre Govândari și a fost izbit în plin, răsturnându-se pe trotuar.

„Au fost două autovehicule implicate. Cel care venea din Moroasa nu a acordat prioritate autoturismului care circula pe A. I. Cuza și a avut loc un contact mai dur în urma căruia mașina care venea din Moroasa, în primă fază, a fost răsturnată pe o parte. Șoferul acesteia a fost rănit ușor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Dinu Nicorici.