Au căzut cu mașina de pe pasajul Nera din Reșița! De la 20 de metri!

Accident spectaculos seara trecută pe pasajul Nera din centrul Reșiței. O mașină în care se aflau doi tineri a căzut de la o înălțime de 20 de metri!

Un accident spectaculos care ar fi putut avea urmări teribile s-a petrecut aseară, după ora 22, în zona centrală a Reșiței. Un șofer de 19 ani din Reșița conducea o mașină dinspre Nera spre Muncitoresc, iar pe pasaj, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului „de la o diferență de nivel de peste 20 de metri”, după cum transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Șoferul de 19 ani se afla în mașină cu o tânără de 18 ani. Ambii au scăpat ca prin urechile acului. „În urma accidentului conducătorul autoturismului și o tânără de 18 ani din Reșița, pasageră pe scaunul dreapta față, au fost transportați la Spitalul de Urgență Reșița, din fericire fără leziuni grave, nefiind necesară internarea”, mai spun polițiștii.

Cei doi tineri purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului. Șoferul nu consumase alcool, dar este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați întotdeauna viteza la condițiile de drum și, mai ales pe timpul sezonului rece, să țineți cont de faptul că aderența pneurilor la carosabil poate fi foarte diferită pe sectoare de drum succesive, datorită condițiilor meteo”, mai spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Sursa foto: Incomod