NEWS ALERT. Accident mortal la Remetea Pogăniş! [UPDATE]

O persoană a decedat şi mai multe sunt rănite după ce un Logan a acroşat un alt autovehicul pe DN 58A, care leagă Reşiţa de Lugoj. Patru ambulanţe şi o autospecială de descarcerare au ajuns la faţa locului.

Din primele cercetări se pare că şoferul autoturismului Dacia Logan, o femeie de 33 de ani din Lugoj, nu adaptează viteza la condiţiile de trafic, într-o zonă în pantă și curbă deosebit de periculoasă, pierde controlul volanului şi intră pe contrasens unde acroşează un autovehicul 8+1.

Femeia a rămas încarcerată la volanul Daciei Logan şi a decedat până la sosirea echipajului de descarcerare, alte trei persoane rănite fiind transportate de urgenţă la Spitalul Municipal din Lugoj, cu răni uşoare. La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe, două din Reşiţa şi două din Lugoj. Accidentul s-a produs aproape de granița cu județul Timiș, astfel că ambulanțele din Lugoj au fost cele care au preluat răniţii.

leader board 728 x 90 px

UPDATE, 13 octombrie, ora 11.00

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că o femeie de 33 de ani, din Lugoj, ar fi condus un autoturismdinspreSoceni spre Lugoj. La km 18+49 m, într-o curbă la dreapta, aceasta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind ud, ar fi derapat intrând pe contrasens, lovind cu partea lateral-stânga un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, dinMehedinți.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea ușoară a altor trei persoane, pasagere în autoturismul condus regulamentar”, a declarat ag. şef adj. de poliție Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

.