Nevo Parudimos le mulțumește reșițenilor pentru implicare! 5.000 de măști și pachete de igienă au fost distribuite comunităților dezavantajate

Solidaritatea reșițenilor a protejat orașul de pandemie! Asociația Nevo Parudimos mulțumește autorităților și cetățenilor implicați în proiectele comunitare desfășurate. Rezultatul implicării reprezintă numeroase pachete cu produse de igienă distribuite și 5.000 de măști confecționate.

Timp de două luni, Asociația Nevo Parudimos a fost implicată într-o campanie comunitară care urmărea prevenirea răspândirii COVID-19. Voluntari, autorități și mediul de afaceri nu au ezitat să întindă o mână de ajutor. Cu sprijinul Primăriei Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, au fost distribuite pachete cu produse de igienă și curățenie în cartierele Câlnic, Mociur și Dealu Mare.

Măști de protecție au fost confecționate și distribuite gratuit comunităților dezavantajate. Reșiconf a făcut acest proiect unul de succes, împreună cu voluntarele din Reșița care au creat 5.000 de măști din propriile resurse. Cetățenii au donat mașini de cusut și material textil către Nevo Parudimos, prin intermediul cărora voluntarii internaționali au reușit să participe la cusutul măștilor. „Asociația Nevo Parudimos ține să le mulțumească tuturor părților implicate în desfășurarea acestei campanii: voluntarilor locali și internaționali, Reșiconf, doamnelor care au confecționat măști, persoanelor care au împrumutat mașini de cusut și au donat material textil, Primăriei Reșița, Instituției Prefectului Caraș-Severin”, a transmis asociația.