Nevo Parudimos a dat startul Saptămânii Naţionale a Voluntariatului. Implică-te şi tu pentru reşiţeni!

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Vrei să pui o cărămidă la rezolvarea problemelor ce caracterizează secolul XXI? Simți că ai puterea de a schimba lucrurile în bine, dar nu ai găsit încă soluția? Asociația Nevo Parudimos vine cu o propunere inedită menită să schimbe atât viețile persoanelor aflate în nevoie, cât mai ales a celor dispuse să ajute: munca voluntară.

Începând cu această săptămână, Nevo Parudimos își deschide larg porțile în fața reșițenilor, întărirea echipei de voluntari a ONG-ului fiind vitală în oferirea de oportunități nebănuite pentru cei care vor beneficia de pe urma voluntariatului şi mai ales pentru cei care se vor angrena în lupta de a readuce zâmbetul pe buzele semenilor, astfel de activități contribuind la reducerea stresului, la combaterea depresiei și chiar la oferirea unui nou sens vieții, după cum subliniază specialiștii.

Referitor la care sunt oportunitățile concrete ale celor tentați de voluntariat, Nevo Parudimos a ținut să puncteze următoarele:

– prieteni noi și experiențe pe cinste;

– îmbunătățirea cunoștințelor în privința unei limbi străine (engleză);

– implicarea activă în comunitate;

1000x100 casa brutarului

– apartenența la gașca de voluntari din toată Europa;

– dovedirea utilității prin inițierea de activități cu și pentru reșițeni.

În atenția celor dispuși să-şi sacrifice timpul liber pentru binele comun, dar și în atenția celor care vor să obțină mai multe informații pe această temă, reprezentanții Asociației Nevo Parudimos sunt dispuși să ofere toate detaliile necesare de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.00, în curtea Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, cea care, prin fuziunea cu Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, va deveni Centrul Universitar UBB din Reșița, Piața Traian Vuia nr. 1-4. Tot în acest sens sunt puse la dispoziție adresa de e-mail: nevoparudimos@yahoo.com și numărul de telefon: 0738 853 831 (Claudiu).

Sursa foto principal: tikaboo.ro.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01