NESIMȚIRE. Drifturi pe terenurile pregătite pentru investiții de Primăria Bocșa

drift teren bocsa (2)

Primăria Bocșa s-a apucat de lucru în zona care va fi transformată în loc special pentru picnic. Din păcate, investițiile nu-s pentru oricine…

De la începutul lunii, în Bocșa Română s-a început amenajarea locului de picnic de pe Groza. Primarul Pascu a anunțat că vrea să inaugureze zona în 1 mai. Din păcate, nu toți locuitorii apreciază această investiție, la fel cum s-a întâmplat și la stadionul de la Bocșa.

„Din păcate, din nou ne lovim de aceeași problemă cu care ne-am confruntat și pe stadionul de la Bocșa Izvor: amenajăm terenul, parcări, tot ce trebuie, iar unii, care probabil habar n-au câtă muncă s-a depus acolo și nici nu-i interesează, se «distrează» cu mașinile pe aceste spații.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Vin cu rugămintea să dați dovadă de bun-simț și respect pentru munca unor oameni în folosul orașului și comunității și să încetați aceste «curse», aceste drifturi, pe terenurile amenajate în scopul organizării unor activități publice.

Aș vrea ca, în prag de sfinte sărbători pascale, să fim mai buni și mai toleranți unii cu ceilalți, dar, din păcate, va trebui să luăm măsuri drastice în privința acestor tineri care n-au niciun pic de respect pentru oraș și oameni, care înțeleg prin «distracție» distrugerea și degradarea muncii altora. Vă doresc o săptămână a patimilor în credință și înțelepciune!”, este mesajul primarului Mirel Pascu.

CITEȘTE ȘI: Bocșenii, invitați la picnic! Primarul Pascu pregătește o zonă specială pentru relaxare în aer liber

banner 970 x 250