Neseriozitatea constructorului, taxată de primarul din Ciclova Română. Cătălin Golu: „Nu terminau lucrarea în era asta!”

primar catalin golu

Nemulțumit de prestația constructorului care a câștigat proiectul pentru alimentarea cu apă a două sate din comună, primarul din Ciclova Română a reziliat contractul cu acesta.

Anul trecut, în cele două sate aparținătoare comunei Ciclova Română, Ilidia și Socolari, au demarat lucrările la rețeaua de apă. Proiectul, cu o valoare de aproape patru milioane de lei, trebuia finalizat vara aceasta însă, conform estimărilor primarului Cătălin Golu, nu s-a lucrat mai mult de 20%. „Nu sunt mândru de mine, dar am fost nevoit să reziliez contractul cu cei care efectuau lucrările la apă în Ilidia și Socolari. Din păcate, lucrarea trebuia recepționată în luna iulie, dar nu au făcut mai nimic. Cam 20% din ea este executată, la acest moment. Și, atunci, aveam două variante: să prelungesc contractul sau să reziliez. Am ales-o pe cea de-a doua, pentru că la cât de anevoios s-a lucrat, nu terminau în era asta! O să cer o reevaluare a lucrării, iar ce ne-a mai rămas, voi scoate din nou la licitație. Proiectul are o valoare de patru milioane de lei, iar pălăria a fost prea mare pentru o firmă mică, cu numai doi angajați.”, spune nemulțumit Cătălin Golu.