Nemulțumirile locuitorilor din Oțelu Roșu cresc odată cu nivelul apei de ploaie

Cuib de vise 1000x100

Când ploile fac ravagii, oțelarii au prilej de a se plânge primarului pentru lucrări edilitare care ar trebui periodic executate și care, de ani de zile, sunt lăsate în așteptare în fața altora, poate mult mai importante. Dar pentru cetățeanul de rând nimic nu este mai important decât problema lui și cel mai ușor mijloc de exprimare este Facebook.

Mary Mariana își exprimă public indignarea cu privire la rigolele de scurgere a apei pluviale de la fosta Școală Generală Nr. 2: „Nu se poate așa ceva, șanțurile de la fosta gen. 2 nu au mai fost curățate de ani de zile. Avem apa în curte pana la glezna!”, spune femeia care se adresează direct primarului Luca Mălăiescu pentru a rezolva problema. La postarea femeii încep comentariile altor oțelari nemulțumiți:

Sidonia Norica: „Am văzut că de Ohaba nu se ocupă nimeni, nici în parcul din fața bisericii și iarba nu o taie nimeni, suntem ai nimănui!”;
Ciuca Helmut: „Poate la a doua alegere vecina, până atunci ne luptăm cu natura”;
Mary Mariana: „Noi sperăm că mult mai repede, nu avem trotuare făcute, nu avem canalizare, nu avem drum făcut. Poate domnul primar se gândește și la noi”;
Bia Sami Vasile: „tot primarul să facă voi nu ați face nimic numai ați sta!”;
Morosanu Gabriela: „Rigolele din față de la fosta generală numărul 2 nu țin de locuitori ci de primărie”.
publicitate si promovare in ziar

Cum întrebarea și fotografiile erau adresate primarului Luca Mălăiescu, edilul răspunde: „Din păcate, strada George Coșbuc este una din străzile cele mai rele din punct de vedere al infrastructurii orașului. Să știți că personal depun tot efortul să rezolv aceste străzi, să aveți asfalt, trotuare și rigole reabilitate și sper ca într-un timp cât mai scurt să pot rezolva aceste deficiențe”, a răspuns primarul Luca Mălăiescu.

Oamenii reclamă și infrastructura defectuoasă și de pe străzile Constructorilor, Horea, în cartierul Gai.

În acest an, Primăria Oțelu Roșu va investi în reabilitarea și repararea mai multor străzi cu fonduri atât de la Guvern, prin programul PNDL, în sumă de peste 3,2 milioane de lei (sunt vizate 20 de străzi) și de la bugetul local în sumă de 550.000 de lei, din excedentul bugetar al anului trecut. Vor fi reparate străzile 22 Decembrie, Libertății și Constructorilor, cu intrarea către Generală Nr. 3, cu tot cu parcarea din zonă.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01