Nemţii caută ospătari. Plătesc 1.700 euro/lună!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin are o veste bună pentru cărăşenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă foarte bine plătit.

Compania germană EuroParkRust caută muncitori calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, oferind 80 de posturi pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (30 de posturi) şi bucătar (20 de posturi). Sunt solicitate persoanele care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniul şi bineînţeles cunoştinţe bune de limba germană.  Cei care caută un loc de muncă peste hotare au acum şansa să se angajeze pe o perioadă de şase luni, începând cu luna aprilie. “Salariul oferit este de 1.720 euro brut / luna pentru ospatar, 1.750 euro brut / luna pentru barman si 1.720 – 2.100 euro brut / luna ( in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar . Timpul de lucru este de 40 ore/ saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare. Cazarea este asigurata de angajator contracost , iar intretinerea poate fi gratuita/ negociabila sau pe cont propriu”, informează directorul executiv Caius Isac.

Persoanele interesate, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu pentru a fi inregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Documente necesare:

– cerere t ip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă) ;

– copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni) ;

– C.V model Europass în limba germană;

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni) ;

– adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea ,,Apt pentru muncă” .

Informaţii suplimentare privind condiţiile de lucru şi modul de aplicare pot fi obţinute la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, etaj  2, Compartiment Eures sau la tel 0255/212160.