FOTO: La Văliug, distracția nu are limite!

Așa cum a promis weekend-ul trecut, Nelu Popa continuă distracția și săptămâna aceasta cu alte concursuri și party-uri pe placul turiștilor.

Încă de săptămâna trecută, afaceristul Nelu Popa promitea o surpriză pentru acest weekend: „Vom pregăti o surpriză de care turiștii vor afla la mijlocul săptămânii viitoare. Vă pot spune atât, vor fi invitați alți DJ cu renume în țară și vom organiza alte concursuri”, a povestit acesta reporterilor Express de Banat.

Astfel că, turiștii pot participa în cursul zilei de astăzi la concursul „Cupa Ubernuts” ce se va desfășura de la ora 15:00 pe pârtie și va consta într-o vânătoare de obiecte. Câștigătorii vor primi cupe și cadouri surpriză.

Iar în această seară petrecerea tematică „Winter, we love you too!” va încinge spiritele în barul Apreski, petreceri care au devenit repede tradiția din a doua zi de weekend. Dacă ultimul sfârșit de săptămâna l-a avut ca invitat special pe Mircea Zara de la Music Channel, sâmbăta aceasta Dj Elless va face atmosferă în bar.

Până să ajungeți pe pârtie, vă puteți delecta cu câteva instantanee: