Nelu Popa: „Să vă arăt eu SMS-uri cu domnul Crina?” [VIDEO]

Primarul Reşiţei întăreşte ideea că firma Electrosistem este controlată de fostul viceprimar, Ioan Crina. Acesta spune că fostul legislativ reşiţean a şi dat o hotărâre de Consiliu Local special pentru ca Electrosistem să poată produce asfalt la staţia Primăriei Reşiţa.

Atât viceprimarul Vasile Paul, cât şi Nelu Popa spun că au rămas şocaţi de dezminţirile date de Crina cu privire la Electrosistem şi spun că firma cu pricina a fost abonată la contracte cu Primăria Reşiţa, ba chiar insinuează că a fost favorizată: „Au dat o hotărâre de Consiliu Local prin care firmele să-şi poată face asfalt la staţia de asfalt a Primăriei, cu materia primă adusă. Singura firmă care a beneficiat de acest demers a fost Electrosistem şi vă pot pune la dispoziţie câteva SMS-uri dintre mine şi domnul Crina prin care mă întreabă în felul următor: «Am vorbit cu domnul Sava şi mi-a transmis hotărârea, dar nu am înţeles de ce? Dar asta este! Te salut!», a spus primarul în cadrul unei conferinţe de presă.

Nelu Popa mai spune şi că relaţiile lui Crina cu Camand sunt cunoscute, căci a descoperit că Speed Prod a făcut toată asfaltarea din Centrul Civic şi până în Muncitoresc, dar nu a fost o problemă de integritate, căci nu s-a făcut prin subcontractare, ci în compensare, ceea ce a făcut ca totul să fie aparent legal, a subliniat Nelu Popa.