Nelu Popa: „Reșița are bani de Liga 2 și cred că poate să susțină echipa și în Liga 1!”

Primarul Reșiței și-a făcut socotelile pentru sezonul viitor al Ligii 2 de fotbal, competiție din care gruparea din Valea Domanului nu prea mai are cum lipsi după victoria de ieri, de la Pâncota.

Prezent la o mare parte din jocurile rosso-nerilor, mai ales după ce echipa a reintrat în calculele promovării, Nelu Popa a scurtat la maximum o vizită pe care a făcut-o în străinătate și a ajuns și la Pâncota, la meciul decisiv cu Șoimii Lipova. Edilul-șef n-a venit singur, ci însoțit de prietenul Cornel Șfaițer, finațatorul Botoșaniului, astfel că, foarte probabil, Popa știe la ce să se aștepte de acum încolo referitor la cheltuieli.

Am sperat la acest rezultat, sincer. Nu am vrut să spun, nu am vrut să vorbesc, pentru că am avut două campionate în care am terminat pe locul doi, la mustață, și de data aceasta am zis că nu vorbesc nimic până nu văd că reușim. Se pare că suntem matematic promovați, ne mai trebuie foarte puțin, un punct. Dar eu vreau să nu ne facem de râs nici cu Dumbrăvița acasă, să demonstrăm că merităm să promovăm  în Liga 2. Le-am spus băieților că îi felicit, că sunt bucuros că au reușit să facă rezultatul acesta și că ne vom opri să bem o bere pe drum”, a declarat primarul Reșiței pentru expressdebanat.ro.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Legat de viitor, de bugetul ceva mai consistent de care va avea nevoie CSM Reșița din toamnă încolo, Nelu Popa dă asigurări că totul este sub control. „Vom încerca să mai împrospătăm un pic echipa, să mai  aducem jucători pe toate compartimentele, ca să dublăm jucătorii pe posturi. Lotul a fost foarte subțire în returul acesta și tocmai de aia efortul lor a fost extraordinar. Sper ca anul viitor să avem bani să întărim un pic echipa. Orașul are bani să susțină echipa în Liga 2 și cred că poate să o susțină și în Liga 1”, a precizat primarul Popa.

banner 970 x 250