„Nelu Popa m-a depășit la acest capitol! Este numărul 1 în Caraș-Severin!”

luca malaiescu (2)

Luca Mălăiescu a turnat asfalt în Oțelu Roșu ca în nicio altă localitate din județ, în timp ce Nelu Popa a modernizat aproape toate unitățile de învățământ, Reșița fiind astăzi un exemplu la acest capitol.

2021 a fost un an al investițiilor în orașul de pe Valea Bistrei, primarul Mălăiescu fiind preocupat în special de continuarea asfaltării străzilor și pavării trotuarelor. Practic, mai sunt doar câteva până când Oțelu Roșu va avea asfalt proaspăt pe fiecare stradă, ceea ce ar reprezenta o premieră în Caraș-Severin. „Am finalizat pavarea a 17 străzi, am achiziționat ștrandul orașului, mai pavăm în cartierul Rozelor și în cartierul Libertății.

Am finalizat un teren de sport multifuncțional, de fotbal în special, cu covor sintetic, în cartierul Baia, avem un cartier nou de viluțe, un cartier deosebit, am asfaltat, am pus iluminat public și am mai aprobat 18 loturi pentru construcții de case acolo. Este o zonă foarte frumoasă.”, a inclus Luca Mălăiescu într-un scurt bilanț pe anul trecut.

Grădinițele și școlile din Oțelu Roșu n-au fost nici ele neglijate de administrația publică locală, dar edilul-șef își dorește mai multe, uitându-se cu apreciere spre Reșița, unde Nelu Popa a pus aproape totul la punct. „Nelu Popa m-a depășit la acest capitol, cu siguranță este numărul 1 la nivel de județ. Și noi stăm bine, la ultima ședință am alocat suma de 140.000 de lei pentru a asfalta și ultima curte de la Gimnazială nr.1. Am alocat 48.000 pentru a achiziționa o centrală termică nouă la Liceul Bănățean. Avem o grădiniță în cartierul Libertății ridicată la roșu și sper că anul viitor să fie finalizată. În plus, avem încă două proiecte depuse pentru construirea unei creșe în cartierul Gai și a unei grădinițe în cartierul Rozelor.”, a spus Luca Mălăiescu la Express Live.