Nelu Popa: „În orașul ăsta, acum, în mandatul meu, se întâmplă multe lucruri mizerabile!”

Primarul Reșiței e disperat! Nu mai are încredere în nimeni și stă de dimineața până seara în primărie ca să verifice fiecare hârtie!

Nelu Popa a făcut câteva dezvăluiri incredibile cu ocazia dezbaterii publice organizate în sala de ședințe a administrației publice locale pe tema construirii unui supermarket în locul unei jumătăți din clădirea Confecțiilor, care urmează a fi demolată. Venind vorba despre cum se construiește în oraș de ani buni încoace și chiar în prezent, edilul-șef a punctat o problemă a cărei rezolvare nu o vede nimeni. „În orașul ăsta, acum, în mandatul meu, fără să reușesc să opresc, se întâmplă multe lucruri mizerabile în continuare. De exemplu, în Stavila, după ce întoarce tramvaiul, am dat o autorizație unui individ care face acolo o firmă de mobilă, o mizerie. O mizerie! O clădire cu niște gemulețe mizerabile”, a explicat Popa.

celtic transilvania 1000x100px

Imediat s-a ridicat întrebarea firească: păi cine a autorizat-o?! „Noi, Primăria, a spus Popa. Eu nu sunt arhitect, eu sunt primar. Am un birou de urbanism. Am o mare problemă internă. Eu nu am arhitect-șef de un an. Am anunțuri. Zero! Nu se înghesuie nimeni. Am ofertat, dar nu vin pentru că salariile sunt mizerabile. Nu mai am încredere în nimeni. Mi-e frică, nu mai știu ce să fac, sunt disperat, nu mai am încredere în nimeni, absolut în nimeni!”. Primarul Popa a oferit în acest sens și alte exemple, unul dintre ele fiind o solicitare pentru autorizare construcție casă în extravilan!