Nelu Popa: „În Guvernul României au ajuns niște maimuțoi, care habar nu au de capul lor! Oamenii ăștia sunt de pe altă planetă, sunt extratereștri!”

Președintele PNL Reșița nu e deloc entuziasmant de cifrele spectaculoase care îi dau pe liberali drept mari favoriți la câștigarea viitoarelor scrutine în Caraș-Severin și avertizează că nu oricine poate fi trimis în Guvern, așa cum a făcut coaliția PSD-ALDE, care are câțiva miniștri de tot râsul!

Cercetarea socoliologică făcută de liberali la finele anului trecut plasează filiala județeană Caraș-Severin peste media a PNL, dar când vine vorba despre o eventuală guvernare și cărășeni în funcții importante la nivel central, primarul Reșiței, Nelu Popa, sugerează o verificare foarte atentă a CV-urilor. „Ar fi bine să promovăm oameni în Guvern dacă avem, dacă nu avem, mai bine să nu promitem. Dacă vă uitați ce se întâmplă în ultimii doi ani, cu faimosul Andrușcă de exemplu… S-a ajuns în situația în care niște maimuțoi au ajuns în Guvernul României, efectiv niște maimuțoi. Eu vă spun că au ajuns niște maimuțoi care habar nu au de capul lor! Asta e foarte trist pentru această țară”, a declarat Popa.

Liderul liberal susține că nu numai numărul voturilor e important, ci că e nevoie de inteligență și rezonabilitate atunci când se fac propuneri pentru ministere și că nu ar fi nicio problemă dacă PNL Caraș-Severin ar spune că nu are un om pentru un anumit minister. „Eu am avut experiența tristă cu Asociația Municipiilor, când am transmis un mesaj primului ministru, viceprim-ministrulu Rovana Plumb și Ministrului Finanțelor. Le-am spus: «Dați-ne în administrare albiile de râuri în orașe, ca să putem să ne facem proiecte pe ele». Prima a sărit de fund în sus Rovana Plumb. A zis că trebuie să schimbăm Constituția, că în Constituție scrie că valorile subterane ale unei țări aparțin statului, adică apa în speță. I-am zis: «Doamnă, mie nu îmi trebuie apa dumitale, mi-o dai la intrare și ți-o dau la ieșire, mie îmi trebuie să administrez albia, cuva râului». Deci, femeia nici nu știa despre ce vorbește și e o femeie care a schimbat guverne și ministere, darămite un maimuțoi ca ăla care a zis că vrea să depoziteze curentul electric în niște pungi de gaze. Vă dați seama, oamenii ăștia sunt de pe altă planetă, sunt extratereștri!”, a mai spus Nelu Popa.

1000x100 (5)