Nelu Popa îi trântește în nas lui Marcel Vela ușa Parlamentului European! AUR va șoca pe toată lumea!

popa nelu pnl resita (2)
untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Reșița nu-i dă vreo șansă senatorului Marcel Vela să ajungă europarlamentar în 2024, AUR urmând să subțieze considerabil numărul mandatelor PNL!

Nelu Popa nu se ferește să recunoască faptul că PNL pierde tot mai mult teren și anticipează că AUR va înregistra un scor greu de crezut la primele dintre cele patru rânduri de alegeri de anul viitor. „Marcel Vela nu știu ce planuri are în viitor, el stă bine aici unde e acum deocamdată, poate că ar ținti o poziție de europarlamentar, dar trebuie să o spun foarte deschis: matematic, șansele sunt extrem de reduse pentru că trebuie să ne mințim singuri și să nu înțelegem că AUR va face un scor fantastic la europarlamentare. Va fi un scor care va șoca pe toată lumea!”, a afirmat Nelu Popa la Express Live.

Edilul-șef al Reșiței, principalul motor al PNL în Caraș-Severin, s-a consolat cu ideea că numărul liberalilor români la Bruxelles va fi mai subțire decât în actuala legislatură, reprezentații AUR fiind mai isteți decât se spune. „Dacă astăzi structura europarlamentară are o anumită formulă, probabil că, noi, liberalii, nu vom mai face nici măcar acel număr de europarlamentari pe care îl avem astăzi. Vom fi mai puțini, iar cei care sunt acum în Parlamentul European toți vor mai vrea probabil o tură.  Nu e valabil numai la noi, e o situație pe care o putem observa în politica tuturor țărilor din Europa. Extremismul a câștigat foarte mult teren, în primul rând din cauza imposibilității celor care sunt pro-europeni să arate beneficiile apartenenței la Uniunea Europeană. Partidele astea ultra naționaliste sau extremiste câștigă foarte mult teren. AUR a venit acum cu problema asta cu cash-ul, ca plățile să fie făcute cu cardul. Ei nu sunt proști, ei sunt foarte smart. Spun lumii că vor cei de la guvernare să ne conducă exact ca pe oi, să ne verifice, dar nimeni nu spune că în țările nordice 95 la sută din tranzacții se fac cu cardul.”, a explicat Nelu Popa.