Nelu Popa: „E o companie de talie mondială! Este destul de jenant!”

Proprietarii ale căror clădiri în paragină au fost supraimpozitate de Consiliul Local se duc din nou în sala de judecată pentru a fi iertați de sancțiunile financiare aplicate deoarece strică aspectul Reșiței!

La propunerea primarului Nelu Popa, consilierii locali au aprobat și pentru acest an supraimpozitarea imobilelor aflate în stare de degradare, care strică peisajul, iar unele chiar pun în pericol siguranța cetățenilor. S-au majorat impozitele pentru astfel de clădiri cu până la 500%, în funcție de gradul de degradare. Proprietarii lor au formulat plângeri prealabile și le-au înaintat Consiliului Local Reșița, pentru ca, ulterior respingerii acestora, să își caute dreptatea în sălile de judecată. Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți. Fără rezultat însă.

„A fost o serie de 13 proiecte care se refereau la respingerea unor contestații pe tema supraimpozitării imobilelor. Chiar și Telekom, o companie de talie mondială, a venit să conteste supraimpozitarea clădirilor pe care le deține în Reșița! E vorba de cea de la Poșta Veche sau cea din Govândari, care stă să cadă. Este destul de jenant că se folosesc de tot felul de tertipuri avocățești pentru a încerca să împiedice supraimpozitarea clădirilor! Nu au avut sorți de izbândă nici în anii precedenți și nu vor avea nici acum. Le atrag atenția că se pot întoarce la impozite normale dacă își reabilitează clădirile.”, a explicat primarul Reșiței pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)