Neftci Baku și River Plate – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

pariuri 14 iulie

Euro și Copa America s-au încheiat, însă de acum înainte avem fotbal spectacol in cele mai mari competiții inter cluburi, precum calificările UEFA Champions League și Copa Libertadores. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Neftci Baku – Dinamo Tbilisi (ora 20:00) cota 2.10

Neftci Baku a reușit să se impună cu 2-1 în partida tur din Georgia și sunt acum în pole position pentru calificarea în turul doi al UEFA Champions League, acolo unde ar urma să întâlnească un adversar de un calibru mult mai mare, Olympiacos Pireu.

După ce au reușit să-și adjudece titlul de campioni după o pauză de 7 ani, în care Qarabag au câștigat titlu după titlu, Neftci Baku speră la un parcurs cât mai lung posibil în cupele europene, obiectivul fiind evident grupele Ligii Campionilor, unde aceștia nu au reușit să ajungă până acum.

La Mozzart Bet ai 100% Bonus la prima depunere, de minim 50 de lei și maxim 500 de lei❗❗❗

River Plate – Argentinos Juniors (mâine, ora 03:30) cota 1,65

River Plate nici nu se gândește la pași greșiți în duelul de astăzi din optimile Copei Libertadores, unde întâlnește pe teren propriu pe Argentinos Juniors.

River nu a mai câștigat Copa Libertadores din 2018 și speră că anul acesta va veni un nou succes, mai mult de atât, aceștia s-ar putea întâlni cu marii rivali Boca Juniors în sferturile competiției în cazul în care amândouă vor reuși calificarea.

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.