Neagoe s-a săturat de Valea Domanului! Metalul transferă din Liga I!

explo 1000x200

Echipa antrenată de Daniel Opriţa se va prezenta într-o altă alcătuire în partea a doua a campionatului după ce conducerea clubului reşiţean a renunţat la unii dintre jucători, iar alţii şi-au manifestat dorinţa de a pleca la alte cluburi.

Patronul Metalului, Cătălin Rufă, şi-a dat acceptul pentru ca fundaşul Aniţoiu să fie testat de Astra Giurgiu şi sunt şanse reale ca transferul să se facă. Totodată, a fost de acord să încheie socotelile cu Andrei Neagoe, fotbalist care îşi manifestase de ceva vreme dorinţa de a pleca din Valea Domanului. „Am reziliat pe cale amiabilă cu Andrei. I-am promis că dacă va avea o ofertă bună îl las să plece. Nu ştiu unde se va duce, dar nu cred că la Timişoara”, a declarat patronul Metalului pentru expressdebanat.ro. Tot în această iarnă a plecat şi Mădălin Ciucă, fundaşul oltean aflându-se la final de înţelegere cu Reşiţa. În rest, au plecat doar jucători care au evoluat foarte puţin sau chiar deloc în tur.

Din Valea Domanului vin informaţii noi şi legate de achiziţiile pregătite de conducerea clubului. „A venit ca portar Silviu Ciucă, fratele lui Mădălin, suntem foarte aproape de a semna cu Gugu şi Huiban, dar avem discuţii şi cu Aurelian Gohoreanu, de la Slobozia, un tânăr sub 21 de ani, pentru că aici stăm mai rău. E posibil să se întoarcă Szabo. Dacă nu merge în Germania, se întoarce la Reşiţa”, a mai spus Rufă.

Ionuţ Gugu e cel mai aproape de Reşiţa. Fundaşul a reziliat în această iarnă cu ASA Târgu Mureş şi poate veni la Metalul din postura de jucător liber de contract. Gugu are 22 de ani şi a mai evoluat la Universitatea Craiova şi CS Turnu-Severin.

banner 970 x 250

Comments

 1. resitean says:

  domnu’ Fuchs va rugam stam ca pe jar aici pai se poate?

 2. un Domn says:

  mai copii! voi n-o sa faceti niciodata in 30 de vieti daca veti trai, cat am facut noi in epoca regretatului ceausescu.noi suntem un etalon al generatiilor viitoare si luati aminte ca noi jucam fotbal in liga 1 pe 120-150 de dolari salariu lunar si performantele noastre nu le mai atingeti voi in veci vecilor. sa va lasati de vrajeala cu salarii mai mari decat ale lui iohanis (presedintele romaniei pentru nestiutori) si sa lasati ciolaniada salariala sa exprime adevarata valoare a jucatorilor. AZI LA 97 DE ANI DE LA NASTEREA MULT IUBITULUI SI STAMATULUI , INEGALABILUI ,MARELE CTITOR AL PROGRESULUI SI BUNASTARI DE PE MELEAGURILE MIORITICE FACEM LA TOATA CLASA IMPOSTOARE A FOTBALULUI ROMANESC SA PUNA FUNDUL LA TREABA CA NU MAI MERGE CU VREJELI DE 2 LEI. TRAIASCA COMUNISMUL , TRAIASCA FOSTUL MARE CONDUCATOR TOVARUSUL SI TOVARA NICOLAE SI ELENA!!!! CINSTE MARILOR FOSTI CONDUCATORI!!!!!!!

 3. eu says:

  domnule un domn , tovarasul te asteapta langa el

 4. Nu te intereseaza says:

  Petru Fucks a murit ?

 5. brebenel says:

  nu mor cainii cand vor prostii!!!!!!!!!!stii proverbul cu cainii mor de drum lung si prostii de grija altora?

 6. LuxPhotoFuchs says:

  Mulţumesc Domnule “Brebenel”!