Ne vedem la Soho House, pubul exclusivist din centrul Reșiței!

whatsapp image 2022 05 29 at 10.41.20
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

S-a redeschis pubul devenit reper nu doar ca așezare, aflat în zona centrală, ci și reprezentativ pentru oferta locală a ospitalității.

În ultimele zile s-a lucrat intens cu echipe care știau cât de prețios e timpul pentru investitori și cât de mare este nerăbdarea clienților! Nici nu vă vine să credeți că lucrarea începută în urmă cu doar câteva zile este acum gata! Terasa Soho House are deja acoperișul înlocuit cu o interesantă pergolă retractabilă care va putea fi remarcată de cei care vor trece pragul localului. Pe linia „noului” s-a continuat cu mobilierul, adică mesele și scaunele moderne care asigură un ambient special.

soho

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Atenție la podea! Cu siguranță nu va scăpa neobservată fiindcă ea a fost șlefuită și prelucrată de mâini dibace, specialiști ce știu să pună în evidență asemenea zone cu trafic intens. Sunt și alte îmbunătățiri aduse la Soho House pe care vă invităm să le descoperiți și, desigur, să ne dați de știre!

Nu uitați că tot în zona centrală, dar pe pietonal, aproape de fântâna cinetică, acolo unde e cea mai animată parte din centrul orașului vă puteți delecta la terasa Soho House ce funcționează în spațiu deschis. Iar cei care doresc, pot face comenzi pentru livrări la domiciliu. Informații și rezervări se pot obține la numărul de telefon: 0255.220.088.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/