Ne vedem în weekend la mall? Concerte, filme, reprezentații sportive și teatru de păpuși pentru finalul de săptămână

po 1000x100px (3)

Atmosfera de weekend se instalează încă de joi în locația Iulius Town, cu o serie de concerte ale artiștilor maghiari. Weekendul acesta este despre sport, filme în aer liber și, bineînțeles, despre cei mici.

Programul pe zile

Joi, Shake Kvartett, cel mai spectaculos band de evergreens, îi așteaptă pe timișoreni cu un un spectacol muzical divers de vară. Artiștii maghiari Borbély B. Emília, Éder Enikő, Kiss Attila şi Molnos András Csaba vor face un show de excepție pentru spectatori. Accesul la serata muzicală se face pe baza unei rezervări pe ticket@tm-t.ro.

Vineri și sâmbătă Iulius Town vă invită să vă antrenați împreună cu reprezentanții World Class, care vor susține demonstrații sportive. De la ora 9.00, în Iulius Gardens vor avea loc sesiuni de exerciții fizice. Outdoor Cinema se instalează și în acest weekend în parcul Iulius Gardens, propunând filme interesante, care sunt vizionate sub cerul liber. Vineri, sâmbătă și duminică, serile de film încep de la ora 19.00 cu un Sunset Warm-up, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și pe baza invitațiilor obținute online. 

Tot în acest weekend, la etajul 1 din Iulius Mall se va desfășura Târgul de bijuterii și accesorii fashion, unde vor fi expuse și comercializate numeroase articole și modele care să completeze ținutele. Și cafenelele din Iulius Town organizează seri tematice în fiecare weekend. Surprize culinare, live band sau mix de DJ sunt doar câteva dintre atracțiile pe care terasele le-au pregătit pentru ieșirile în oraș.

1000x200 dacus 02

Ziua de duminică este dedicată copiilor. Astfel, de la ora 11.00, actorii de la Magic Oz vor pune în scenă piesa de teatru „Rățușca cea urâtă”. Cei mici pot participa în acțiune și se vor transmite mesaje educative. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile. La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

„Serile de vară sunt mai plăcute când le îmbini cu un concert, un film sau cu reprezentații sportive în aer liber. Fă-ți planurile din timp și vino la Iulius Town să ai parte de evenimente inedite, desfășurate în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara”, transmit cei de la Iulius Town.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px